Chaparral FRN – en av världens bästa fickknivar

Recension av Spyderco Chaparral FRN hos bloggen Knivigt värre

John som skriver på bloggen Knivigt Värre har testat och recenserat Chaparral FRN från Spyderco. Det är en fröjd att läsa att han titulerar denna fällkniv som en av världens bästa fickknivar, det är inte illa! Vi bjuder på ett citat från recensionen nedan. Kan varmt rekommendera att läsa hela recensionen på bloggen.

Dagens recensionsobjekt är en intressant kniv såtillvida att den kan sägas vara något av kvintessensen av en bra Spyderco. Den är lätt och smidig, enkel att bära, bekväm i hand och den skär riktigt riktigt bra. Den bjuder också på flera av Spydercos signum som det lövformade bladet, hålet i bladet, mönstret i greppet och wire-clipet. Så är det inget som lockar kan du sluta läsa här. Men till alla andra kan sägas att det här är en av världens bästa fickknivar.